A innovative travel application
swipr
explore it now

What

want to know what it is?

Keuze Probleem

Sommige mensen weten niet waar naartoe te gaan, door een gebrek aan inspiratie, waardoor ze steeds naar dezelfde reisbestemming gaan. Swipr heeft hier een oplossing voor.

Mission Statement

Op een interactieve manier, de gebruiker door middel van foto’s te inspireren en zo generen van een ideale bestemming die het meest overeenkomt met de gebruiker zijn wensen.

Concept

Op een interactieve en eenvoudige manier, de gebruiker inspireren via foto's met als uitgangspunt een gepersonaliseerde reisbestemming die het meest overeenkomt met de gebruiker zijn wensen.

HOW

This is how swipr work! Man it's so easy

 • Signup or signin

  Eerst en vooral moet je je ingloggen om te kunnen beginnen. Om het de gebruiker makkelijk te maken kan je makkelijk en snel inloggen via Facebook. Na het inloggen volgt er een andere stap.

 • Choose your preferences

  Selecteer je reisvoorkeuren om zo betere reisbestemmingen te generenen. Ga je liever naar de zon en is budget belangrijk? Buitenland of binneland? Alles kan, Jij kiest

 • Swipe through the destinations

  Hier begint de fun! Vidn jij de foto die wordt afgebeeld ideaal en toepasselijk bij jou reisvoorkeuren? Swipe dan maar naar Links. Nee toch niet zo jouw ding, Swipe naar rechts!

 • Generate Result

  Tadaa! Jouw ideale reisbestemming is gegenereed doormiddel van je gelikete foto's! Zo makkelijk is Swipr. Nu is het aan u om alles te plannen en hup, weg

 • SWIPR
  DID HIS
  WORK!

Who am I?

My name is Sara, Barrera Sara

Sara Barrera Riano

Hi! Still a webdeveloper in progress! One year to go! and I can join your company! I'm always free for some minor works!

Contact Me if you dare

Interested in my work? Want to work together? Mail me!